Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: Ένταση on air με το δικηγόρο του Κώστα Δόξα – Διέκοψαν τη σύνδεση

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω»

Μετά την είδηση της σύλληψης του Κώστα Δόξα ασχολήθηκαν στο «Πρωινό».

 

Μάλιστα, στην εκπομπή ήταν καλεσμένος να μιλήσει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Σπύρος Δημητρίου, και να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την πρώην σύζυγό του.

Ωστόσο, ο κ. Δημητρίου ήρθε σε αντιπαράθεση με τους παρουσιαστές.

Ενοχλημένος που λίγο νωρίτερα μίλησε on air και η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά, δήλωσε: «Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό».

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, τονίζοντας: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι» και διέκοψε τη σύνδεση.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου