Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: «Διαλύθηκε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αποχώρησε με κλάματα

Σε μια έκρηξη συναισθηματική άνευ προηγουμένου οδηγήθηκε, στο Survivor της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο οι τηλεθεατές να την ακούσουν καθώς ουδέποτε προβλήθηκε στο επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων ξέσπασε σε κλάματα όταν η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου. Μάλιστα, έσπευσαν να την συνοδεύσουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δέχθηκε πολλά λεκτικά πυρά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε με μάτια κλαμένα στη θέση της.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του.

Ανέφερε, ωστόσο, πως ζήτηση συγνώμη από την συμπαίκτρια του με εκείνη να μοιάζει διστακτική να την δεχθεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου