Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα η Μυριέλλα – «Θα φύγω»

Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις δυσκολίες που βιώνει μέσα στο Survivor.

Όπως είπε, μπήκε με τρεις θλάσεις μέσα και έπαθε και τέταρτη, ενώ η τούμπα που έφαγε μέσα στην καλύβα, της άφησε πολλούς πόνους.

Είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα το λάθος και μπήκα τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ δεν θα έμπαινα και ας έχαν την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα μου πόδι και μια στη δεξιά μου γάμπα. Οι θλάσεις έγιναν τέσσερις, απέκτησα και άλλη στο δεξί μου πόδι.

Είμαι εδώ και μάχομαι, δεν ξέρω και γω πόσες μέρες… Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες και πονάω! Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο kit πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πάρα πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που επακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο. Ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα και υπέφερα. Το δεξί μου χέρι που ρίχνω τους στόχους είναι μελανιασμένο.

Ειλικρινά, εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, από τη στιγμή που έχω μόνο τα αγωνίσματα να μου δίνουν ζωή και κίνητρο, θα φύγω. Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00