Κατερίνα Καραβάτου – «Δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω» (Βίντεο)

Καραβάτου

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση βιασμού μίας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Με το θέμα ασχολήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/1) η εκπομπή της, «Τι λες τώρα!», με την Κατερίνα Καραβάτου να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή της για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

«Νιώθω τον τελευταίο καιρό σαν να παρακολουθώ ένα μόνιμο αστυνομικό θρίλερ. Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Υπάρχουν υποθέσεις που είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πραγματικά θύματα που υποφέρουν πάρα πολύ και σκέφτομαι. Τόσες πολλές πληροφορίες σκάνε το δευτερόλεπτο. Μιλάμε για την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, που πήγε στο αστυνομικό τμήμα πρώτη του μηνός και κατήγγειλε ότι μετά από ένα πάρτι που έγινε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, αφού της έδωσαν χάπια, την βίασαν.

Από τότε υπάρχει μια σωρεία δηλώσεων και ιστοριών που μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, που νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή έρευνα για να μπορέσει κανείς να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. Θέλουμε μόνο η αλήθεια να βγει προς τα έξω και σκέφτομαι εγώ είμαι παρουσιάστρια μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πούμε αυτά που μόνο οι υπεύθυνες αρχές μπορούν».