Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Κανελλοπούλου: Έχει ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί από την πίεση στη δουλειά (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε για τη μοναχικότητα, τις δύο προτάσεις γάμου που απέρριψε, τις άσχημες στις συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και τις μεγάλες αμοιβές στην «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης.

«Είναι μια πολύ ωραία παράσταση, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Τρεις γενιές γυναικών, σε μικρούς μονολόγους, μιλάνε για μια συγκεκριμένη περίοδο που αλλάζει τις ζωές όλων», είπε η Μαρία Κανελλοπούλου αναφορικά με την παράσταση Τζεμ στο Studio Μαυρομιχάλη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν είχα την ευτυχία να κάνω δικά μου παιδιά και εγγόνια. Γιαγιά με έχουν κάνει με ένα τρόπο τα ανίψια μου. Δεν πήρα μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου. Δε σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια. Η ζωή γράφει το δικό της βιβλίο για τον καθένα», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Έχασα τους γονείς μου πολύ νωρίς. Στα 20 μου δεν τους είχα. Είχα μια μοναχική πορεία. Δεν ερωτεύτηκα ιδανικούς τύπους. Δύο φορές δέχτηκα πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Όταν είσαι πολύ νέος νομίζεις ότι έχεις χρόνο. Αλλά δεν έχεις και πολύ», συνέχισε σχετικά με την απόφασή της να μην παντρευτεί.

Αναφερόμενη στους συναδέλφους της που εγκατέλειψαν δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε ότι «Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνουν. Είναι έξω από τις προτεραιότητές μου. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμη και όταν δεν περνούσα καλά».

«Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί, επειδή με είχαν αδικήσει και πιέσει», είπε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος.

«Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε. Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Δυσκολεύτηκα σε μια σκηνή που ένας πρωταγωνιστής με φίλησε στο στόμα», είπε η Μαρία Κανελλοπούλου σχετικά με σκηνές που μπορεί να την έχουν δυσκολέψει.

«Όποτε τόλμησα στη ζωή μου, τα κατάφερα, αλλά ήμουν τις περισσότερες φορές δειλή», παραδέχτηκε η ηθοποιός, ενώ μιλώντας για τη «χρυσή εποχή» της ελληνικής τηλεόρασης η ίδια είπε ότι «Δεν πήρα τα πενταψήφια ποσά που έπαιρναν κάποιοι. Έχω πάρει ποσό με τετραψήφιο νούμερο. Έχω μείνει και μία φορά απλήρωτη».

«Ο μπαμπάς μου όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, μου περιέγραψε τη ζωή μου όπως την έζησα», είπε κλείνοντας η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου