Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Survivor: «Λύγισε» η Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό: «Θέλω να τον αγκαλιάσω» (Φώτο)

Σε μία βαθιά εξομολόγηση προχώρησε στο αποψινό (10/1) επεισόδιο του «Survivor» η Μυριέλλα Κουρεντή. Η παίκτρια βρίσκεται στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, με τα μέλη της ομάδας της να την έχουν στην μπούκα, μετά τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους «Μαχητές».

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του για την όμορφη ηθοποιό, η οποία όμως έχει σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μυριέλλα Κουρεντή εξέφρασε τα τρυφερά της αισθήματα για τον σύντροφό της, τονίζοντας ότι της λείπει πολύ.

«Σκεφτόμουνα ότι αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε τη σιωπή, μοιραζόμαστε το θόρυβο τον ίδιο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε εμένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μία αγκαλιά και να τον κοιτάξω, να τον μυρίσω, να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως, είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι κάθε υπόσχεση που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται. Είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Μυριέλλα and Τζον for ever» ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα οn camera.

κουρεντηλυγνος

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου