Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Καλό Μεσημεράκι – Από πρωταγωνίστρια στη χρυσή τηλεόραση… σε φροντίδα σπιτιών στην Αυστρία (Βίντεο)

Έγινε ευρέως γνωστή από το «Καλό Μεσημέρακι», με τον Νίκο Μουτσινά να την ανακαλύπτει από τα σίριαλ «Σκιά της τρέλας» και «Αγάπη μου», που προβάλλονταν στα τοπικά κανάλια της Καβάλας.

Ο λόγος για την Βάσω Ζιάρου. Το πρόσωπο της χρυσής τηλεόρασης, που ο παρουσιαστής έκανε viral καθώς αναμετέδιδε στην εκπομπή του αποσπάσματα από τις σειρές.

Η ηθοποιός μίλησε σε εφημερίδα και αποκάλυψε ότι πλέον έχει κάνει στροφή στη ζωή της

Εγκατέλειψε την Ελλάδα και αφού έζησε μια απίστευτη περιπέτεια στην Αυστρία, τώρα έχει τη δική της επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών.

«Βλέποντας όλα αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας με την πανδημία και έχοντας απελπιστεί, αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στην Αυστρία… Στα τέλη Αυγούστου πήγα εκεί και μου άρεσε πολύ ως χώρα και νοοτροπία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας του μαγαζιού μου πρότεινε να δουλέψω στην επιχείρηση ως υπεύθυνη και έτσι πήρα την απόφαση να μείνω», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Παράλληλα, σημείωσε: «Δούλεψα εκεί για δύο μήνες. Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν, και όταν αποφάσισα να ζητήσω από τον επιχειρηματία τα δεδουλευμένα μου, αυτός με απέλυσε. Για δύο ημέρες κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου, είχα μείνει χωρίς δουλειά, λεφτά και σπίτι σε μία ξένη χώρα. Η επιχείρησή μου κλείνει δύο μήνες ζωής και πάμε από το καλό στο καλύτερο».

Θυμηθείτε τη στιγμή που βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00