Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λάζαρος Βασιλείου: Υπήρχε χωρισμός που με έκανε καλύτερο άνθρωπο (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Λάζαρο Βασιλείου, τον κούκλο πρωταγωνιστή της παράστασης Σινέ στο Θέατρο Πειραιώς 131, ο οποίος μίλησε για τη δουλειά τη νύχτα, τη σχέση που τον άλλαξε, και το πιο ρομαντικό φλερτ που έχει δεχτεί.
«Η πιο φανατική θαυμάστρια είναι η γιαγιά μου. Σχολιάζει στο Instagram, έχει άποψη για τις κοπέλες, μια φορά μου έχει κάνει και σχόλιο για κοπέλα μου», είπε γελώντας ο Λάζαρος Βασιλείου, ενώ αποκάλυψε ότι πριν την υποκριτική είχε δουλέψει νύχτα.

«Πριν την υποκριτική δούλευα νύχτα. Έχω δουλέψει σε κρεπερί, βοηθός μπάρμαν και υποδοχή. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τη διοίκηση επιχειρήσεων που σπούδασα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου λείπει η τηλεόραση. Η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ ομαλά για εμένα», ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ σχετικά με τους συναδέλφους του που εγκατέλειψαν παραστάσεις και κλεισμένες δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality show ο ίδιος είπε ότι «Δεν μπορώ να κρίνω αυτούς που πήγαν στο Survivor, αυτό είναι και το μόνο reality που δίνει μία εμπειρία».

«Υπήρχε χωρισμός που με άλλαξε σαν άνθρωπο. Μου έτυχε αυτό που θεωρώ ευλογία, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήταν πέντε χρόνια σχέσης», παραδέχτηκε ο Λάζαρος Βασιλείου, ενώ είπε ότι «Κλείνω 7 χρόνια χωρίς σχέση, από το 2015. Οι σχέσεις προκύπτουν. Δεν το πολυκοίταζα και εγώ».

«Έχω βρει ραβασάκι στη μηχανή μου από θαυμάστρια. Άλλη μου άφηνε φρούτα, ένα ροδάκινο και ένα πορτοκάλι», σημείωσε σχετικά με ρομαντικό φλερτ που έχει δεχτεί.

«Κάνω γυμνισμό σε μια συγκεκριμένη παραλία στην Αθήνα, συνήθως το χειμώνα. Αλλά όχι καλοκαίρι, και όχι σε νησί», είπε ο ίδιος.

Αναφερόμενος, τέλος, στο αν έχει δεχτεί συμπεριφορές κατάχρησης εξουσίας στα επαγγελματικά του, ο Λάζαρος Βασιλείου είπε ότι «Έχω δεχτεί περίεργες συμπεριφορές σε δουλειά. Μία φορά μίλησα και στο θύμα και του είπα να βάλει όρια».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου