Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Εβελίνα Νικόλιζα: Ο αδελφός μου με έσωσε από πνιγμό

Μέσα σε όλα, η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δεχθεί στα social media.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα  και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί, παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα.

«Ήμουν μικρή στην Επίδαυρο και έπαιζα με τα παιχνίδια μου στη θάλασσα. Η μαμά μου έκανε ηλιοθεραπεία. Ήμουν δύο χρονών. Κάποια στιγμή έρχεται ο αδελφός μου και με βλέπει κάτω από το νερό και το καπελάκι μου επέπλεε από πάνω. Είχα πέσει μέσα στο νερό. Ο αδελφός μου άρχισε να φωνάζει, με έσυρε έξω και μου έσωσε τη ζωή» υπογράμμισε για την περιπέτεια που είχε σε μικρή ηλικία, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού και τη συμμετοχή της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται!», η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη δήλωσε: «Η Ναταλία δεν σε αφήνει να νιώθεις εκτεθειμένος στον αέρα».

Εν συνεχεία, σημείωσε με χιούμορ για τους πολυαγαπημένους της γονείς: «Δεν μπορεί να είμαι και εγώ και η μαμά μου στην τηλεόραση και ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Νομίζω ότι με το MasterChef θα λυθεί αυτό το θέμα. Ο μπαμπάς μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν πηγαίνω σε εκείνον. Δεν θα το έκανα ποτέ. Μου φαίνεται περίεργο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου