Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: Καρφώνει Βαλάντη ο Χατζηγεωργίου – «Ήταν ο λόγος που ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή» (Βίντεο)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το Survivor ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα για πρώτη φορά για αυτή του την απόφαση και για τους συμπαίκτες τους.

«Υπάρχουν δυο ειδών παίκτες που μπαίνουν στο Survivor. Είναι αυτοί που μπαίνουν με το σκεπτικό ότι θα ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία και υπάρχουν οι παίκτες που μπαίνουν με κάποια προβλήματα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί. Δε χρειάζεται να τους πω» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Μέσα στο παιχνίδι οι χαρακτήρες αλλάζουν. Μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό εμένα με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχιζα να φωνάζω περισσότερο, να μη συγκρατώ τον εαυτό μου, είχα πέσει ψυχολογικά» ανέφερε ο ηθοποιός για τον τρόπο που το ριάλιτι επιβίωσης επιδρά στον χαρακτήρα του καθενός.

«Όταν συνέχεια σε μειώνει ένας άνθρωπος μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω στο Survivor. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Ήταν πολύ οξύθυμος, πάθαινε εκρήξεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα ήταν ο λόγος που έκανα ένα κλικ και ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή και πρέπει να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα» είπε για το επεισόδιο που ο Βαλάντης έβρισε χυδαία τη Μυριέλλα.

Όσο για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με τη συμμετοχή του από συναδέλφους του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου στο Survivor και μάλιστα από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στον χώρο. Υπήρξαν και κάποιες πολύ έντονες αντιδράσεις και καλά κάνανε οι άνθρωποι γιατί είναι πολύ άσχημο να αφήνεις το θέατρο. Αλλά για να κρίνεις κάποιον, πρέπει να μπεις στη θέση του. Πιστεύω και εκείνοι αν ήταν στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν. Εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψω στην παράσταση αλλά δε θα ήθελα κιόλας γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει παίξει τον ρόλο μου και έχει δουλέψει σκληρά».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου