Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: «Κύμα οργής» στο Twitter μετά τη σεξιστική επίθεση του Γρηγόρη στη Χριστιάνα – «Άντε βρε γυναικάκι, άντε ρε γύναιο» (Βίντεο)

Χαμός επικρατεί στα social media μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι «Φάρμα».

Ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο Γρηγόρης, επιτέθηκε φραστικά στη συμπαίκτριά του, Χριστιάνα, χρησιμοποιώντας σεξιστικές εκφράσεις, που αποδεικνύουν ξεκάθαρα το μισογυνισμό του.

Ο καβγάς ανάμεσά τους ξεκίνησε, όταν η Χριστιάνα αναφέρθηκε στην «εργασιομανία» του συμπαίκτη της, γεγονός που τον εκνεύρισε. Ωστόσο, ο ίδιος στη συνέχεια χρησιμοποίησε απαράδεκτη φρασεολογία εναντίον της, κάνοντας τους τηλεθεατές να επιμένουν στην αποβολή του από το ριάλιτι.

 

https://youtu.be/9CUzt8QCJmI

 

«Άντε βρε γυναικάκι, άντε ρε γύναιο», «φτύσε τα μπούτια σου…», «τις μαγκιές σου αλλού», «τα έκανες γαργάρα τα τέτοια μου», ήταν μερικές μόνο από τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης εναντίον της συμπαίκτριάς του.

Κύμα οργής ακολούθησε στα social media μετά τις δηλώσεις του, με τους χρήστες να τον επικρίνουν για την συμπεριφορά του, ενώ και ο σταθμός του ΑΝΤ1 έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος για λόγους τηλεθέασης.

 

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου