Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Σκοτεινή Θάλασσα: Αποθέωση στο twitter για τη νέα σειρά του MEGA

Καθηλωτική ήταν η πρεμιέρα της «Σκοτεινής Θάλασσας». Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς μυστηρίου του MEGA προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/1) και κέρδισε τους τηλεθεατές από τα πρώτα λεπτά.

Η πλοκή ιντρίγκαρε τους χρήστες του διαδικτύου που ήδη προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους και κάνουν τις δικές τους υποθέσεις.

Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψαν η Θέμις Μπαζάκα, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το Twitter, όπου το hashtag #skoteinithalassa βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends, υποκλίθηκε στο υποκριτικό ταλέντο των πρωταγωνιστών ενώ παράλληλα έκανε ειδική μνεία στην έναρξη με βωμολοχίες και έναν νεκρό.

Δείτε κάποια από τα tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υπόθεση της σειράς

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του.

Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας.

Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

«ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΣΤΙΣ 22:30

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ MEGA

#SkoteiniThalassa

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00