Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Νάνσυ Παραδεισανού για Τάσο Χαλκιά: Δεν άκουγε την ευγενική μου συγγνώμη και ακύρωσε το γύρισμα

παραδεισανού

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it».

 

Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε εξαιτίας της αναμονής μέχρι να βγει στον αέρα και έτσι, όταν αυτό συνέβη, ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας με εκείνη να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία.

Η στάση του Τάσου Χαλκιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με άλλους να παίρνουν το μέρος του κι άλλους το μέρος της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, γνωστοποίησε πως πριν από χρόνια βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό με τον ηθοποιό.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας της είχε κλείσει μια συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά και επειδή ο κάμεραμαν άργησε 15 λεπτά, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη ημέρα έστησε εκείνη και τον κάμεραμαν για μία ώρα.

«Όταν εργαζόμουν στο Μακεδονία TV, είχαμε κλείσει συνέντευξη με τον κ. Χαλκιά. Ο καμεραμάν άργησε 15 λεπτά, δεν άκουγε την ευγενική μου συγγνώμη & ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη μέρα το ξαναέκλεισε και με έστησε 1 ώρα. Μαλακία μου που έκανα τη συνέντευξη τελικά, αλλά ήμουν μικρή», έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου