Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Στη «Γη της Ελιάς» οι φαντασιώσεις του Αλέξη να σκοτώνει τη Μυρτάλη φουντώνουν

Γη της Ελιάς

Έντονες συγκρούσεις και βαθιές εξομολογήσεις έρχονται σήμερα το βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Απόψε στις 21:00, η παραίτηση του Αποστόλη ανοίγει τον δρόμο για τη διαδοχή της θέσης του στο ελαιοτριβείο. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Ανέστη πως μεταφέρεται, δοκιμαστικά, στο νέο πόστο. Η Αθηνά δεν συμφωνεί με αυτή τη μετακίνηση και του δηλώνει πως θα τον παρακολουθεί στενά.

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να συνοδεύσει τη Μάρθα στην Αθήνα, ενώ παράλληλα οι φαντασιώσεις του Αλέξη να σκοτώνει τη Μυρτάλη δίνουν και παίρνουν. Η Ιουλία προτείνει στη Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα στον γάμο της. Ο Στάθης δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει την Ιουλία οριστικά και ξεκαθαρίζει στον Ιάκωβο πως θα τη διεκδικήσει από την αρχή. Ο Ιάκωβος αυτή τη φορά του δηλώνει πως θα τον βρει απέναντί του.

Το νέο δώρο του Κωνσταντίνου στην Ισμήνη κάνει τον Λυκούργο ακόμα πιο έξαλλο και, μοιραία, πατέρας και κόρη οδηγούνται σε έναν μεγάλο καβγά. Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Αποστόλη. Η Αρετή επιτίθεται στη Μυρτάλη για την υποθήκευση των χωραφιών. Ο Ιάκωβος απαιτεί από τον Ισίδωρο να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην Αντιγόνη και να την αναγνωρίσει επίσημα.

 

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική Συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00