Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: Έγινε χαμός καθώς παίκτες πιάστηκαν στα χέρια (Βίντεο)

Ο κακός χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της «Φάρμας». Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης αμέσως μετά την μαύρη πέτρα που έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην Μαρία Παπαγεωργίου.

Η αρχή έγινε με τους δύο πρώτους μέσα στον χώρο της «Φάρμας», για να συνεχιστεί ακόμα σε πιο έντονους τόνους η αψιμαχία στον εξωτερικό χώρο ανάμεσα στον Κουτσαβάκη και τον Αστρινό!

Οι βαριές κουβέντες και τα μπιπ έπεφταν βροχή στο μοντάζενώ οι δυο παίκτες του ριάλιτι ήρθαν στα χέρια με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τους χωρίσουν και να τους συγκρατήσουν, έπειτα, σε μια απόσταση ασφαλείας. Η Αγγελική Ηλιάδη, η Σάσα Μπάστα καθώς και άλλοι παίκτες, μάλιστα, παρακολουθούσαν άναυδοι το… σκηνικό πολέμου στη Φάρμα.

«Ρε κάνε πέρα» φώναζε από την μία ο Αστρινός για να απαντήσει άμεσα ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, «ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο».

«Όπως με πρόσβαλλε, θα τον προσβάλλω και γω» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Κουτσαβάκης στον Μάνο Πανταζή αμέσως μετά τον καβγά. Στην αντίπερα όχθη, ο Αστρινός τόνισε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη πως δεν ανέχεται επ’ ουδενί ένα παιδί 24 χρονών να τον προσβάλλει καθώς «έχω ένα όνομα στον τόπο μου και δυο κοπέλια».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου