Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Εκτός «Φάρμας» η Αναστασία Γκεργκελεζίου – Αποβλήθηκε για παράβαση των κανόνων (Βίντεο)

Παρελθόν από τη “Φάρμα” αποτελεί η Αναστασία Γκεργκελεζίου, η οποία έπειτα από παραβίαση των κανόνων του ριάλιτι τέθηκε εκτός παιχνιδιού.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Αναστασία Γκεργκελεζίου επισκέφθηκε το σπιτάκι του αρχηγού και έκανε το μπάνιο της εκεί, ενώ απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες να μην επισκέπτεται κανείς τον συγκεκριμένο χώρο πέραν του αρχηγού.

Μετά το περιστατικό ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε το αγρόκτημα, όπου συνομίλησε με τους παίκτες αλλά και την Αναστασία.

“Ήθελα να φύγω από τη Φάρμα και είπα να το κάνω με αυτό τον τρόπο, δήλωσε αρχικά η παίκτρια, ενώ σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη γιατί ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, η ίδια εξήγησε: “Ήθελα να είναι μια ωραία εμπειρία αλλά πιέζομαι πολύ ψυχολογικά, δεν θέλω να είμαι άλλο μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να φύγω. Νιώθω ότι δεν είμαι χρήσιμη στην ομάδα”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι η Αναστασία Γκεργκελεζίου αποχωρεί, καθιστώντας σαφές το ότι δεν υπάρχουν παραβάσεις κανόνων χωρίς επιπτώσεις, ενώ ποινή επιβλήθηκε και στον αρχηγό Βασίλη Λέντζο παρ’ όλο που ο ίδιος δεν γνώριζε ότι η συμπαίκτριά του είχε μπει στο σπιτάκι του αρχηγού. Οι συνέπειες για τον Βασίλη είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να κερδίσει την επόμενη ασυλία και την επόμενη αρχηγία. Ο Βασίλης αντέδρασε λέγοντας ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες τον έπεισαν να μείνει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου