Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα «μαζεύει» η Ντενίση: Δεν έγινα έξαλλη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο (Φώτο)

Ντενίση

«Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα, και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους» τονίζει σε ανάρτηση της στο Instagram η Μιμή Ντενίση.

«Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. «Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα», επεσήμανε ακόμη. «Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη», κατέληξε στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

Μάλιστα η ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τους δύο παρουσιαστές να χαμογελούν, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου