Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: Όλες οι μητέρες είναι ηρωίδες – «Το μεγάλωμα ενός παιδιού έχει δυσκολίες»

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και τον γιο της.

Και τόνισε ότι: «Είμαι πάρα πολύ προσεκτική από την αρχή που ξεκίνησε η πανδημία και ακούω αυτά που λένε οι επιστήμονες. Είναι κάτι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Διαβάζω αρκετά, αλλά διαβάζω τα επιστημονικά άρθρα, γιατί γνώσεις ιδιαίτερες βιολογικές δεν έχω παρόλο που έδωσα για ιατρική. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Είχα δώσει τρεις φορές. Ήθελα να μπω στην ιατρική και να προσφέρω στην ανθρωπότητα».

Για τον ρόλο της ως μητέρα

«Όλες οι μητέρες είναι ηρωίδες. Το μεγάλωμα ενός παιδιού έχει δυσκολίες. Το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι απέναντι στην μητρότητα ή στην πατρότητα αντίστοιχα έχει μια αξία για το αν θα μεγαλώσεις ένα παιδί υγιείς ψυχικά και ολοκληρωμένο. Κανείς νομίζω προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του τραύματα, να γίνει ο ίδιος καλύτερος και το παιδί του δίνει αυτές τις ευκαιρίες, έτσι που να μπορέσει να κάνει έναν άνθρωπο να είναι καλύτερος από τον ίδιο», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση, διαβάζω πάρα πολύ, αγαπώ το διάβασμα. Η μόνη φορά που συμβουλεύτηκα ειδικούς ήταν όταν πέθανε ο Κώστας που θέλησα να δω πώς θα μιλήσω για αυτό το δύσκολο γεγονός για τις ζωές μας στο παιδί. Τότε ο Φοίβος ήταν 3μιση χρονών. Ο Φοίβος το φιλτράρισε καλά. Ρωτούσε που είναι και αν μπορούμε να τον πάρουμε τηλέφωνο ή πότε θα έρθει παρότι του είχα πει για το συμβάν. Το πρόβλημα με τα μικρά παιδιά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο θάνατος είναι κάτι το οριστικό. Νομίζω ότι η ψυχραιμία που έδειξα τον βοήθησε. “Έσπασα” πολλές φορές, αλλά δεν έκανα υστερίες».

Για τα social media

«Με το που πέθανε ο Κώστας και μπήκαμε στο πρώτο lockdown και για να βιοποριστώ αφηγούμουν παραμύθια στο Instagram σε συνεργασία με μια γαλακτοβιομηχανία. Τα βιντεάκια που κάνω στο Tik Tok έχουν ξεσηκώσει όλους του haters του συγκεκριμένου social media. To Tik Tok σε θέλει να χορεύεις, όλα τα άλλα είναι διακόσμηση και αυτό φαίνεται και από τα views που έχουν αυτά τα βίντεο, αλλά οι haters έχουν ξεσπαθώσει. Τα social media για μένα είναι μια δημιουργική διέξοδος. Μου στέλνουν μηνύματα ότι δεν έχω δουλειά να κάνω και κάθομαι και χορεύω στα social media».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου