Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

The Bachelor – Άννα: Έχω ήδη ξενερώσει με τον Αλέξη Παππά (Βίντεο)

Η Άννα Ζένιου, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο The Bachelor μίλησε πρώτη φορά μετά τον μεγάλο τελικό.

H 20χρονη Κύπρια μπορεί να έφτασε μέχρι το τέλος, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, ο οποίος επέλεξε τελικά για εκλεκτή της καρδιάς του την Αθηνά.

Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην εμπειρία της.

«Είμαι 20 χρονών. Τόσο κλάμα γιατί πρώτη φορά κατάφερε ένας άνθρωπος να με ξεκλειδώσει και να εκδηλώσω όλα αυτά που νιώθω. Ήταν ο Αλέξης. Εκείνη την ώρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης ότι η καρδιά του ανήκει στην Αθηνά και αυτή είναι η επιλογή του, εκείνη την ώρα ένιωσα πως γκρεμίστηκαν όλα. Δε θεωρώ πως τον πίεσα. Εγώ ήμουν όλα ή τίποτα. Η που θα του δείξω πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του ή που θα τα χάσω όλα. Η μητέρα μου με συμβούλεψε για αυτοσυγκράτηση».

Όταν στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκαν δηλώσεις του Αλέξη Παππά, που επέμεινε πως η επιλογή του να μην επιλέξει την Άννα ήταν σωστή, η 20χρονη σχολίασε: «Δε στεναχωριέμαι, χαίρομαι πολύ που είδα αυτό το απόσπασμα, γιατί κατάλαβα πολλά πράγματα. Έχω ήδη ξενερώσει με τον Αλέξη. Κατάλαβα πως ίσως έπαιζε μαζί μου στα τελευταία ραντεβού. Να μην ήταν τόσο σίγουρος για εμένα και τη σχέση μας. Δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα με εμάς του δύο. Ίσως δεν ήταν τόσο σίγουρος. Ήμουν πολύ συναισθηματική με τον Αλέξη και μου βγήκε αυτός ο ρομαντισμός μέσα μου. Δεν το είχα ξαναβιώσει. Για αυτό ίσως ήμουν drama queen».

 

https://www.youtube.com/watch?v=qKp6rGHPDW4

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου