Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τον καλεσμένο που δεν γοητεύτηκε στη συνάντησή τους (Φώτο & Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη, είχε σήμερα στο πάνελ της εκπομπής τον Γιώργο Κρικοριάν, ο οποίος δεν έκρυψε το άγχος που είχε με τη γνωριμία με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως όλος ο οικογενειακός του και φιλικός κύκλος τον ρωτούσαν για τη συνάντηση αυτή.

Ο 33χρονος παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα πως θεωρούσε πως δεν θα έχει άγχος στη συνάντηση με την Ελένη αλλά τελικά στη θέα της παρουσιάστριας έτρεμε!

Ο Γιώργος Κρικοριάν και το άγχος στη θέα της Ελένης
Η Ελένη από τη μεριά της, δεν φανταζόταν ποτέ πως ο συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα θα ένιωθε έτσι απέναντί της και τον ευχαρίστησε που βρέθηκε στην εκπομπή της.

Εκεί πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος υπενθύμισε στην Ελένη πως και ο ίδιος είχε τρομερό άγχος κάθε φορά που εμφανιζόταν στην εκπομπή της όταν πήγαινε ως καλεσμένος και μέχρι να συνεργαστούν.

Εκεί, η Ελένη μίλησε για έναν καλεσμένο τον οποίο υποδέχτηκε πρόσφατα στην εκπομπή της και ο οποίος δεν ένιωσε κανένα άγχος και κανένα καρδιοχτύπι στην αγκαλιά με εκείνη, αγκαλιά η οποία όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια έχει προκαλέσει καρδιοχτύπι σε μεγάλους και πιο έμπειρους καλεσμένους.

Ο καλεσμένος που δεν αντέδρασε στην αγκαλιά της

Όπως εξήγησε η Ελένη, ο τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας που βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της δεν αντέδρασε καθόλου στην αγκαλιά της. Ο νεαρός που είναι πίσω από την επιτυχία «Δυνατά τα τα τα», ήταν ο νικητής του House of Fame και το viral τραγούδι του έχει 1,5 εκατομμύριο προβολές σε έναν μήνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου