Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ηλίας Βαλάσης: Έχω ζήσει από μικρός στη λάσπη της ζωής – Στα 12 μου δούλευα σε μπουζούκια (Βίντεο)

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Ηλία Βαλάση, που παίζει στην παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» στο θέατρο Μικρό Χορν, ο οποίος μίλησε για το ρόλο του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή με την οικογένειά του, το Survivor, αλλά και την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος.

 

«Η παράσταση “Αξύριστα πηγούνια” μιλάει για τη γυναικεία κακοποίηση. Μιλάει για το τώρα. Έχω ζήσει από μικρός στη λάσπη της ζωής και έχω υπάρξει με τέτοιους χαρακτήρας. Έτσι έχω βιωματικά πολύ ζεστό αυτό το χαρακτήρα που υποδύομαι μέσα μου. Στα 12 μου δούλευα σε μπουζούκια. Αναγκαστικά περνάνε τα πάντα από μπροστά σου. Το θέμα είναι τι επιλογή θα κάνεις και πόσο τυχερός είσαι», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Την εποχή μου ήμουν μικρός η κοινωνία θεωρούσε την παιδική κακοποίηση μια πραγματικότητα, όχι κάτι ξεχωριστό. Είμαστε ακόμα και σήμερα μια αμόρφωτη κοινωνία. Επειδή δεν έχουμε αληθινές αρχές, την αμορφωσιά αυτή τη βγάζουμε στα παιδιά μας», τόνισε ο ίδιος.

«Από μικρός έφυγα από το σπίτι και ξεκίνησα μια τέλεια ζωή, αφού ήμουν μόνο εγώ και ο εαυτός μου. Ήμουν σίγουρος ότι όταν θα έκανα τη δική μου οικογένεια θα ήμουν βράχος. Γνώρισα έναν συγκλονιστικό άνθρωπο και είπα ότι τώρα ξεκινάει μια καινούργια ζωή», ανέφερε ο ηθοποιός για την οικογένειά του, ενώ συμπλήρωσε ότι «Είμαι χαζομπαμπάς, τελείως. Κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι, τα πάντα».

«Δεν πήρα πολλά χρήματα από το Survivor», αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης, ενώ σχετικά με τις περιπτώσεις ηθοποιών που άλλαξαν τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους προκειμένου να βρεθούν στο reality επιβίωσης, ο ίδιος σχολίασε ότι «Θεωρώ λάθος να μην έχεις ενημερώσει και να αποχωρείς από έναν θίασο για να πας στο παιχνίδι. Εκτός από εσένα είναι και άλλοι άνθρωποι που ζημιώνονται οικονομικά».

Αναφερόμενος, τέλος, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, ο ίδιος είπε ότι «Κάποια στιγμή έχω πετάξει το κράνος μου σε κάποιον, επειδή κακοποιούσε λεκτικά μια κοπέλα. Δε με ενδιέφερε αν αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να με βλάψει επαγγελματικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00