Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

«Τρίτωσε το κακό» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς νέα καταγγελία σε βάρος του, έρχεται στο φως, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της.

 

Η τρίτη καταγγελία αφορά σε σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης και εμπεριέχεται σε ανάρτηση στο facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή η κοπέλα δέχτηκε παρενόχληση ούσα και εκείνη ανήλικη το 2010 όταν ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός τότε, την είχε καλέσει μαζί με την παρέα της, στο ραδιόφωνο όπου εργαζόταν για να τον δει από κοντά.

Η κοπέλα τότε, ήταν 15 χρονών και όπως αναφέρει η ίδια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το γνώριζε. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να την παρενοχλήσει.

«Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε»

Η κοπέλα στην ανάρτησή της γράφει:

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης «θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις». Μια και μου έκανε το «ορίστε» να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;». Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να π;aω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει «δεν πειράζει».
Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.
Σήμερα καμία μόνη».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00