Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σμαράγδα Καρύδη: Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν στο #metoo (Βίντεο)

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, τις ανασφάλειες που είχε, την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του Celebrity Game Night και έκανε ειδική μνεία το κίνημα #metoο και στις καταγγελίες του θεάτρου.

Η Σμαράγδα Καρύδη μετράει χρόνια στην τηλεόραση, αλλά το κοινό την θυμάται με αγάπη ως Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου στη σειρά «Παρά Πέντε». Για την ηθοποιό αυτή η σειρά άλλες φορές της φαίνεται σαν κάτι μακρινό και άλλες φορές σαν κάτι κοντινό.

«Δεν είχα αυτοπεποίθηση»

«Έπαιζα πάντα με δύο θέματα που είχα: το ένα, που είχα τρομερή πίστη στον εαυτό μου, και το άλλο, που δεν είχα καθόλου. Φαινομενικά δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά κάτι μέσα μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Μόνο ανασφάλειες είχα στο παρελθόν, τώρα δεν δίνω σημασία στις ανασφάλειές μου», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως η μεγάλη της φοβία είναι τα αεροπλάνα.

«Έκανα αταξίες όταν ήμουν μικρή, το έσκαγα. Στην εφηβεία αποτρελάθηκα! Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα. Ήθελα αδέλφια, ζήλευα την κολλητή μου που είχε αδελφή», αποκάλυψε.

«Με φοβίζει μην μου φύγει η όρεξη στη δουλειά. Υπάρχουν διαστήματα που δεν έχω καθόλου όρεξη στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα, κοιτάω το ταβάνι. Δεν έχω τρελή ενοχή, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πεθάνω στο σανίδι. Με κουράζει πολύ η συνάφεια και η έκθεση, έχω αγοραφοβία. Κάποιες φορές θέλω να κάτσω στη γωνίτσα μόνη μου…», σημείωσε.

«Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους. Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα», είπε στη συνέχεια.

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσιάζει το «Celebrity Game Night» στο MEGA. Το ενδεχόμενο να παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι ήταν κάτι που θα απέρριπτε όταν ήταν 20 χρονών.

«Δεν μπορούσα να πω το σίγμα»

Ως προς τον χαρακτήρα της, δήλωσε: «Θα με χαρακτήριζα τίμια, αστεία και καλοπροαίρετη. Έχω και αρνητικά χαρακτηριστικά: είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα. Με είδα κάποια στιγμή και δεν μου άρεσα. Δεν μπορούσα να πω το σίγμα, ψεύδιζα, δεν μου άρεσε τίποτα πάνω μου».

Επίσης, η ηθοποιός χαίρεται που η μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση, καθώς ο κόσμος θέλει να δει σειρές και γυρίζει την πλάτη στα ριάλιτι: «Δεν αντέχω να βλέπω την τηλεόραση που αυτοανακυκλώνεται και ο ένας σχολιάζει τον άλλον. Έχω να πω τέρατα, αλλά δεν θα τα πω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κίνημα του #metoo στο ελληνικό θέατρο. «Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο. Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό», τόνισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00