Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Χάρης Ρώμας: Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon, έφυγα και πήγαμε στα δικαστήρια

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι, τις προτάσεις που είχε ο ίδιος για show, αλλά και τη συνεργασία του με το Espilon που ναυάγησε και βρέθηκαν στα δικαστήρια.

«Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική, για να μπορέσω να είμαι εντάξει στο νέο μου όνειρο. Κάποιοι συνάδελφοί μου καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι γιατί δεν έχουν ελπίδες μεγάλης καλλιτεχνικής πορείας. Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές να συμμετέχω σε show και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά για να πάω σαν κριτική επιτροπή.

Να πάω να διαγωνιστώ ούτε κατά διάνοια, ούτε που έχουν τολμήσει να μου το πουν. Έκρινα ότι δεν κολλάει ούτε στην εικόνα μου και επίσης δεν είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή τα λεφτά. Αν τα είχα ανάγκη, θα το έκανα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πριν από χρόνια είχαμε συμφωνήσει, που ήταν και η εποχή της κρίσης, να κάνω ένα σίριαλ με το κανάλι Epsilon. Και κατάλαβα στην πορεία από τους ανθρώπους που ηγούντο του καναλιού και από τις συζητήσεις που γινόντουσαν έπαθα πολιτισμικό σοκ κι έφυγα και πήγαμε και στα δικαστήρια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00