Ναταλία Γερμανού: Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, παντού υπάρχει κάποιος

Γερμανού

H Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και αναφέρθηκε τόσο στο επαγγελματικά της όσο και σε πιο προσωπικά θέματα.

 

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι μήπως στο δεύτερο μισό της σεζόν αναλάβει και κάποια άλλη εκπομπή οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε βάθος.

«Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αναλυτικές, βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική. Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύρναγαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα “ναι” ή “όχι”», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για το σχόλιο που έκανε για τον Θάνο Τζάνη με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι τονίζοντας πως είναι αναπόφευκτο να βγάζει πρώην της στην εκπομπή.

«Απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή. Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει» είπε.