Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ακόμα δεν έχω βγει έξω για ποτό, γιατί φοβάμαι μετά την καραντίνα (Βίντεο)

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον κούκλο πρωταγωνιστή της παράστασης «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» στο θέατρο Αθηνών, ο οποίος μίλησε για το ρόλο του, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, το πώς αντιμετωπίζει τις κριτικές, αλλά και τη σχέση του με το «ωραίο φύλο».

«Με το ρόλο είχα κοινό, ότι είχα ακραίες συνθήκες έντασης στο σπίτι μου και ταυτιζόμουν. Τις εντάσεις που υπήρχαν σπίτι μου τις αντιμετώπιζα με ψυχραιμία, έκανα τον διαιτητή», αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός.

«Η ιδέα να γίνω ηθοποιός ξεκίνησε από το γυμνάσιο, μέσα από τη θεατρική ομάδα του σχολείου, γιατί περνούσα καλά και με ιντρίγκαρε. Στην 3η Λυκείου πέρασα στο Εθνικό. Οι γονείς μου έρχονται και με βλέπουν πολύ συχνά, φέρνουν φίλους, τους αρέσει πολύ», ανέφερε σχετικά με την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Μιλώντας για τα του κορωνοϊού, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είπε ότι «Ακόμα δεν έχω βγει έξω για ποτό, να χορέψω, γιατί φοβάμαι μετά την καραντίνα».

Σχετικά με τις κριτικές που έχει δεχτεί, αλλά και το αν τον προσεγγίζουν θαυμάστριες, ο ίδιος είπε ότι «Έχω διαβάσει κριτικές για εμένα, αλλά πλέον δεν μπαίνω στη διαδικασία, δεν είναι πολύ βοηθητικό. Μου αρέσει πολύ όταν μου στέλνουν μηνύματα στα social μετά την παράσταση. Είμαι ντροπαλός, αλλά τα πάω καλά με το φλερτ, θα την κάνω την πρώτη κίνηση».

«Το καλοκαίρι έχω μια ροπή να είμαι μόνος μου, το χειμώνα μου αρέσει το χουχούλιασμα και η σχέση», αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός, ενώ σε ό,τι αφορά στις σκέψεις του για το μέλλον σημείωσε ότι «Είμαι 26 ετών, μου αρέσει οι γονείς να είναι κοντά σε ηλικία με το παιδί».

«Έχω θέμα με την τάξη και τη συνέπεια στο πρόγραμμα, και όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και σε φιλικό επίπεδο», τόνισε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ενώ σχετικά με το αν έχει δεχτεί κάποιου είδους bullying, είπε ότι «Στο δημοτικό ήμουν πιο αδύνατος, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, όλοι κάτι έχουμε βιώσει στο σχολείο, η παιδική ηλικία είναι άγρια».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου