Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Σαμπάνης: Το ελληνικό τραγούδι χρειάζεται συνθέτες και στιχουργούς, όχι τραγουδιστές

Ο Γιώργος Σαμπάνης «φιλοξένησε» στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ το MEGA STAR και τον Αντώνη Δημητριάδη και μίλησαν για τη μουσική και τις δημιουργίες του, αλλά και την επιστροφή του στις live εμφανίσεις.

 

«Μακάρι να εργαστεί φέτος ο κόσμος, το έχουμε ανάγκη όλοι μας μετά από δύο χρόνια» σημείωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, τονίζοντας ότι είχε ξεχάσει ποιος είναι τα δύο χρόνια της καραντίνας.

 

Παράλληλα, μίλησε για τη νέα του επιτυχία «Κάτι σαν αστέρι», τονίζοντας ότι η φράση «δεν με αγάπησα, παραδέχομαι» τον έβαλε σε σκέψεις αν θα πρέπει να την πει. «Πόσες φορές δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό έτσι;» αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι είπε αυτό το τραγούδι γιατί «δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Με τσάκισε».

«Υπάρχουν τραγούδια μου που δεν τα έχω τραγουδήσει ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν» σημείωσε για δικά του τραγούδια, ενώ για εκείνα που έχει δώσει σε συναδέλφους του τόνισε: «Το ότι τραγούδησαν κομμάτια μου καλλιτέχνες σαν τον Ρέμο και τον Μαζωνάκη, με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου».

«Είναι διαφορετικό το να γράφει κάποιος ομοιοκατάληκτα από το να γράφει στίχους» πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης, συμπληρώνοντας ότι «το ελληνικό τραγούδι σήμερα χρειάζεται συνθέτες και στιχουργούς, οι τραγουδιστές θα βρεθούν».

«Είμαι στη φράση αυτή τη στιγμή στη ζωή μου “συγγνώμη μη ζητάς γι’ αυτά που ονειρεύεσαι”. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω στους ανθρώπους» κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00