Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Θέμης Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις στο Twitter για το «Sex, marry, kill» και η συγγνώμη του παρουσιαστή

Στα αρνητικά σχόλια χρηστών του Twitter για το παιχνίδι “Sex, marry, kill” κλήθηκε να απαντήσει ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή του στην οποία ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μπάρτζης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε τρεις επιλογές στον Νίκο Μπάρζτη, προκειμένου να απαντήσει με ποια επώνυμη κυρία θα έκανε σεξ, με ποια θα παντρευόταν και ποια θα “σκότωνε”. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, έπρεπε να επιλέξει μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου, της Ελένης Βουλγαράκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

“Με όποια δεν γκρινιάζει πολύ, την παντρεύομαι…”, είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης και συνέχισε: “Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα. Ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, θα τη σκοτώσω. Αφού αναγκαστικά πρέπει να κάνω κάτι. Δεν θέλω, καλά να είναι όπου είναι, αλλά δεν θέλω”, απάντησε χιουμοριστικά. ‘Έλα βρε, πλάκα κάνουμε, εννοείται”, σχολίασε ο παρουσιαστής.

Χρήστες του Twitter, ωστόσο, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για πλάκα ή χιούμορ, από τη στιγμή που η μία γυναικοκτονία διαδέχεται την άλλη στη χώρα μας.

Θέμης Γεωργαντάς Twitter

Θέμης Γεωργαντάς Twitter

Θέμης Γεωργαντάς Twitter

Θέμης Γεωργαντάς Twitter

 

Θέμης Γεωργαντάς: «Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγγνώμη 100 φορές»

Σήμερα, ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε μέσω της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και ζήτησε συγγνώμη εάν κάποιοι ενοχλήθηκαν.

“Η ερώτηση ‘sex-marry-kill’, είναι συνηθισμένη ερώτηση εδώ και πολλά χρόνια… είναι και σε ένα παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία… τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με celebrities. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα. Έπρεπε να επιλέξει να βάλει τρεις ανθρώπους. Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η διάθεση…”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

“Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγγνώμη όχι μία, 100 φορές. Είναι ξεκάθαρα σε ένα παιχνιδιάρικο το ύφος σε όλο το εξομολογητήριο… Δεν θεωρήσαμε ότι θίγουμε κάποιον, ούτε ότι θέλουμε κάποιος άνθρωπος να πάθει κακό. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι λίγο τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό…”, συνέχισε ο Θέμης Γεωργαντάς και συμπλήρωσε: “Επειδή η εκπομπή έχει την υπογραφή μου, δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Αν δηλαδή κάποιοι έχουν ενοχληθεί απ’ αυτό, μπορεί να μην το ξανακάνω. Να κάτσω με τους συνεργάτες μου και να το δούμε…”.

Καταλήγοντας, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: “Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wikipedia και να πληκτρολογήσουν τις τρεις λέξεις και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με πολύ χιουμοριστική διάθεση και προς Θεού χωρίς να θέλει να προσβάλλει την ανθρώπινη υπόσταση”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00