Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Την «άκουσα» από την επιτυχία (Βίντεο)

αρναούτογλου

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (9/12) και μίλησε τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική του ζωή.

Αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια να χάσει βάρος και αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε. «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι την «άκουσε» από την επιτυχία

«Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”. Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή», παραδέχτηκε.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έχει ζητήσει πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσε όχι γιατί το ήθελε αλλά γιατί ήταν στο DNA του να τους αδικώ.

«Μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν τόσο άνδρες δεν ήταν του γούστου μου. Είχα μια συμπεριφορά σχεδόν απαξιωτική. Όταν το συνειδητοποιείς γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Τώρα κάνω μια τεράστια δουλειά να βγάλω τον Γρηγόρη που δεν φταίει. Αδίκησα γυναίκες που ίσως ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω», είπε.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στην απιστία του. «Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν, και έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό».

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ff13elElq9g

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00