Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σταμάτης Γαρδέλης: Πυρ και μανία με τους Ράδιο Αρβύλα – Έμεινε άναυδη η Φαίη Σκορδά (Βίντεο)

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν σήμερα (9/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης, που αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ωστόσο έφερε σε δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με τα όσα είπε.

Μάλιστα, έριξε τα «βέλη» του προς τους Ράδιο Αρβύλα που τον σατίρισαν.

«Ξέρεις γιατί έπεσε η τηλεθέαση προχθές; Γιατί έγινε αυτό το φιλήδονο λουτρό και επικεντρωθήκαμε όλοι στα μέζεα του Γρηγόρη. Λες και είμαστε σε μια εποχή στερημένης σεξουαλικότητας που κάνεις μία έτσι στο κανάλι και βλέπεις ό,τι θέλεις», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Φαίη Σκορδά είχε μείνει άφωνη.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός σηκώθηκε όρθιος και υπογράμμισε: «Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι… Εγώ προχωράω στο σπίτι μου και κάνω έτσι μην πατήσω τα μυρμήγκια. Θα μου πεις εμένα για τους ανθρώπους;

Αυτό το πράγμα αναπαρήγαγε μια φανατισμένη μειονότητα και ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και θέλω να το μαζέψω αυτό το πράγμα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες. Αν με ακούν οι Ράδιο Αρβύλα θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά».

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=USlmxSAI-iM

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου