Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Είναι άξιος της μοίρας του όποιος δεν ακούει τους επιστήμονες»

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράστασή του.

Ο ηθοποιός αρχικά τόνισε την σημαντικότητα του εμβολίου ενώ στην συνέχεια αντέδρασε με όσους επηρεάζονται από τα social media.

«Είμαι υπέρ των εμβολίων και το συστήνω βάσει των επιστημονικών δεδομένων. Δεν θα βγω όμως ποτέ ως καλλιτέχνης να μιλήσω για επιστημονικά θέματα. Είναι άλλος τομέας. Όποιος λέει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή ακούει τραγουδιστές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, influencers, λυπάμαι αλλά είναι άξιος της μοίρας του. Όποια μοίρα και αν είναι αυτή. Ελπίζω να είναι καλή» είπε αρχικά.

«Δεν μπορούμε να ακούμε για σοβαρά θέματα τραγουδιστές, θρησκόληπτους και διάφορους τέτοιους απροσδιόριστης μόρφωσης, καλλιέργειας και κατάρτισης, μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα βήμα και κοινωνικά δίκτυα» συμπλήρωσε.

Για Σερβετάλη

Για τον Άρη Σερβετάλη σχολίασε: «Έχω μια διαφωνία για τον τρόπο που το έθεσε. Δεν θεωρώ ότι γίνεται κάποιος διαχωρισμός του κόσμου. Δεν υπάρχει κοινωνία χωρίς κανόνες. Επειδή είναι θρήσκος γνωρίζει πως σε μια εκκλησία δεν πας όπως να ‘ναι. Πηγαίνεις με έναν σεβασμό, με μια ευπρέπεια, δεν μπαίνεις χύμα μέσα. Αυτό δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους, είναι ο σεβασμός προς τον χώρο, αντίστοιχα και στο θέατρο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00