Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Τζομπανάκη: Ξέχναγα τα λόγια μου όταν έπαιζα με τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Η παρουσία της μητέρας μου με ανακουφίζει. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε τόσο πολύ και ξέρεις ότι και μαντάρα να τα κάνει θα σε αγαπάνε και θα σε αγκαλιάσουν», είπε ο ηθοποιός.

 

Ανάμεσα στους θεατές ήταν η μητέρα μου, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία είναι περήφανη για τον γιο της.

«Παντού και πάντα θα είμαι παρούσα, ακόμα και όταν θα φύγω από αυτή τη ζωή θα βρίσκω τον τρόπο. Ο Ορφέας είναι η ζωή μου όλη», δήλωσε. «Έκλαιγα με αναφιλητά όταν είδα πρώτη φορά αυτή την παράσταση. Είχα ξανακλάψει όταν έκανε με την Ελένη Ράντου τη Νύχτα Ραδιο-φόνων. Είμαι από κάτω και θαυμάζω το επίπεδο που έχει φτάσει. Έχει μάθει περισσότερα από εμένα, είναι πια δάσκαλος…».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε και για τη συνεργασία με την μητέρα του στη σειρά «Σασμός».

«Είναι πολύ ωραία στιγμή που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου. Δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Παίζουμε ανάλογη σχέση χωρίς να υποδυόμαστε τους εαυτούς μας. Νιώθουμε και οι δυο πολύ τυχεροί που είχαμε αυτή την ευκαιρία», είπε ο ηθοποιός, ενώ η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως έχανε τα λόγια της, καθώς ένιωθε περίεργα που έπαιζε με τον γιο της.

«Τον κοίταζα και δεν μπροούσα να μιλήσω, ξέχναγα τα λόγια μου. Έβλεπα πόσο καλός είναι. Με κοίταζε μέσα στα μάτια με ειλικρίνεια…», είπε.

Για τον Ορφέα Αυγουστίδη το μεγαλύτερο επίτευγμα θα είναι να γίνει καλός γονιός και να έχει την ίδια σχέση που έχει εκείνος με τους γονείς τους. Η Μαρία Τζομπανάκη δηλώνει ξετρελαμένη με τον εγγονό της, Αχιλλέα, και θέλει οπωσδήποτε να την φωνάζει γιαγιά… με περικεφαλαία!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου