Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βαγγέλης Κακουριώτης: Θαυμάστρια μού έχει πετάξει το σουτιέν της στη σκηνή (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον κούκλο τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τις θαυμάστριές του, τα όσα του… πετάνε στη σκηνή, αλλά και την οικογένειά του!

«Μόλις κυκλοφόρησε “Το σ’ αγαπώ” του Δημήτρη Κοργιαλά, που το ηχογράφησα με τη φωνή μου και ετοιμάζω και δίσκο. Έχω γράψει τραγούδια από έρωτα, όταν υπάρχει μια σπίθα», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει τελειώσει και σχολή υποκριτικής.

«Μένω ακόμα με τους δικούς μου, θέλω κάποια στιγμή να βρω το χώρο μου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ σχετικά με την ενασχόλησή του με το τραγούδι σημείωσε ότι «Στα 16 μου είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι και οι γονείς μου με υποστήριξαν 100%».

Ο ίδιος μίλησε και για όσα του… πετάνε οι θαυμάστριές του στην πίστα!

«Στις συναυλίες μου πετάνε κουκλάκια. Απέφυγα το πρώτο μια φορά, και μου ήρθε το άλλο!», είπε γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου έχουν πετάξει και εσώρουχο. Ένα σουτιέν. Εγώ κρατάω όλα τα δώρα που μου πετάνε στη σκηνή. Κρατούσα το σουτιέν χωρίς να ξέρω τι είναι!».

Συνεχίζοντας σχετικά με τις εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο νεαρός τραγουδιστής είπε ότι «Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί. Κάποιες με περίμεναν να πάμε σχολείο».

«Δεν έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου. Θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου», είπε κλείνοντας ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου