Περικλής Αλμπάνης: Δε θα πιστεύετε πόσα πήρε για ένα επεισόδιο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Περικλή Αλμπάνη, ο οποίος μίλησε για την παρενόχληση που έχει δεχτεί, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για μία δουλειά του.

«Το “Ροζ Συννεφάκι” ήταν το πρώτο μου ολοκληρωμένο σίριαλ και υποδυόμουν έναν gay», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε», ανέφερε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», πρόσθεσε, αναφέροντας ένα αστείο περιστατικό μεταξύ τους.

Αναφερόμενος στο ελληνικό MeToo ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο».

«Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ο Περικλής Αλμπάνης αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη, λέγοντας ότι «Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό. Είχαμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αυτή την περίοδο μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Καλαμάτα και στην Αθήνα. «Στην Καλαμάτα έχω αναλάβει και σκηνοθετώ μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα», είπε ο ίδιος.

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Περικλής Αλμπάνης.