Κρατερός Κατσούλης: Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου

Κατσούλης

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Κρατερό Κατσύλη, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσίαζε, το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου!
«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

Μιλώντας για τον εργασιακό εκφοβισμό, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει παραπάνω από 12 μήνες στη ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του, γιατί είναι θέμα παιδείας. Ήμουν 19 χρονών όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”».

«Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ολοκληρώθηκε διά παντός η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη. Θα μπορούσα πλέον να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα late night show. Δε θα έπαιρνα μέρος σε reality επιβίωσης. Ήθελα να πάω στο πρώτο Survivor, υπό τον όρο να μιλάω κάθε τρεις ημέρες με την κόρη μου, και μου είπαν όχι. Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με όσα θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά.

«Η περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχω απεριόριστο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω», αποκάλυψε.

«Για το χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησα και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου», είπε σχετικά με το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Σχολιάζοντας, τέλος, την αποχώρηση Σερβετάλη από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, ο Κρατερός Κατσούλης είπε ότι «Θα απαντήσω με κάτι που είχε γράψει ο Καρλ Γιουνγκ: Είναι πολύ πιο δύσκολο να σκέφτεσαι, από το να κρίνεις. Για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δε ζούμε την εποχή της σκέψης, ζούμε την εποχή της άποψης».

 

Δείτε το βίντεο: