Ναταλία Τσαλίκη: Στα 18 μου έφυγα από το σπίτι κι έκανα 3 χρόνια να μιλήσω στους γονείς μου (Βίντεο)

Τσαλίκη

Για τον λόγο που έφυγε πολύ νωρίς από το πατρικό της σπίτι, καθώς και για την σχέση της με τους γονείς της μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη.

 

Η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του Στούντιο 4 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Όπως ανέφερε, έφυγε από το σπίτι της αμέσως, μόλις ενηλικιώθηκε, καθώς η σχέση της με τη μητέρα της ήταν πολύ δύσκολη.

«Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι μου, ήμουν 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς με την οικογένειά μου, γιατί έπρεπε να το κάνω. Είχα να τους μιλήσω 3 χρόνια, είχαμε προσωπικές κόντρες. Δεν είχα άλλη επιλογή τότε, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό, εξομαλύνθηκαν τα πράγματα, εκείνα τα 3 χρόνια ήταν δύσκολα. Στα πρακτικά κυρίως δυσκολεύτηκα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια μίλησε για την σχέση της με τη μητέρα της. Όπως εξήγησε, δεν ένιωσε ποτέ την αγάπη από εκείνη. «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος ήταν ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της. Από τον πατέρα μου και την γιαγιά μου είχα πάρει πολλή αγάπη. Αλλά, από την μητέρα πάντα την έχεις περισσότερη ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ εξήγησε πως της πήρε πολύ καιρό να την συγχωρέσει μέσα της.