Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Όλια Λαζαρίδου: Ο Ζυλ Ντασέν συμπλήρωνε τον μισθό μου με δικά του χρήματα (Βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Όλια Λαζαρίδου. Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ζυλ Ντασέν, για τα «όχι» που έχει πει σε δουλειές, για τον γάμο της και τη ζωή της στο οικοτροφείο.

Αυτή την περίοδο παίζει στο «Έξι φορές» στο Θέατρο «Αλκυονίς».

«Έχουμε συμφωνήσει για 10 παραστάσεις. Έχει αρχική πηγή έμπνευσης τα «Έξι μονόπρακτα» που είχε ανεβάσει η Έλλη Λαμπέτη το 1978. Στην ίδια παράσταση έπαιξα πριν χρόνια τον πρώτο μου ρόλο. Έκανα ένα βουβό ρόλο αλλά και τον υποβολέα στην Λαμπέτη», είπε.

«Ο Ζυλ Ντασέν είχε δει την αμοιβή μας και επειδή έπαιρνα τα λιγότερα χρήματα, κάθε μήνα συμπλήρωνε από τα δικά του, τον μισθό μου. Αυτό που έκανε δεν το θεωρούσα αυτονόητο και μόλις μου έδινε τα χρήματα πήγαινα και του έπαιρνα ένα δωράκι», σημείωσε για τη συνεργασία της με τον Αμερικανό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Επίσης, θυμήθηκε ότι όταν είχε προσληφθεί στο Εθνικό, είχε άσχημη εμπειρία με πρωταγωνιστή και το είπε στον Νίκο Κούρκουλο. «Εκείνος στεναχωρήθηκε και με πλήρωνε μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ το συμβόλαιό μου έληγε νωρίτερα».

«Μικρή δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Το συνειδητοποίησα αργά. Κάτι μου έλεγε η ψυχή μου αλλά δεν την άκουγα καθαρά. Με οδηγούσε χωρίς να έχει βγει στην επιφάνεια», παραδέχτηκε.

Μιλώντας για την οικογένειά της, τόνισε: «Η οικογένειά μου ήταν αστική και δεν επενέβαινε στις επιλογές μου. Ήταν μάλλον αδιάφορη και μακρινή».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στο οικοτροφείο: «Μπήκα στο δημοτικό και βγήκα στο γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι. Η ζωή εκεί ήταν σα να είσαι στο στρατό. Δεν ήταν άθλια και έμαθα πολλά. Έμαθα να ανέχομαι, να μην σιχαίνομαι, οξύνθηκε η φαντασία μου», είπε.

«Το ότι μεγάλωσα εκεί με επηρέασε. Άργησα να κάνω οικογένεια. Παντρεύτηκα πριν μερικά χρόνια. Ήθελα μια εστία. Δεν είχα τον τρόπο να τη δημιουργήσω νωρίτερα», σημείωσε για τον πρόσφατο γάμο της με τον Στέλιο Βαφέα.

«Όταν ο άντρας μου είναι κάτω από τη σκηνή έχω λιγότερο άγχος», παραδέχτηκε.

Στις 17 Δεκεμβρίου ανεβαίνει το «Έγκλημα και Τιμωρία», που έχει σκηνοθετήσει η ίδια.

«Δεν παίζω, το έχω σκηνοθετήσει. Ανεβαίνει στο Θέατρο «Ελέρ». Σε αυτό ο άντρας μου έχει κάνει την μετάφραση. Παίζουν τρία νέα παιδιά».

Όσο για το αν είχε ποτέ κάποιο απρόοπτο επί σκηνής, η Όλια Λαζαρίδου περιέγραψε: «Πριν το πρώτο lockdown πήδησα σε ένα σκαμνάκι και είδα ανθρώπους με μάσκες. Τρόμαξα τόσο που έπεσα από το σκαμνί και από πάνω μου μια κρεμάστρα και έπαθα έγκαυμα.».

«Τηλεόραση δεν κάνω γιατί ήμουν πολύ επιλεκτική. Με τρόμαζε να με βλέπει ο άλλος στο σπίτι του κάθε μέρα, σε κάτι που μπορεί να μην μου άρεσε όσο θα ήθελα», δήλωσε για το γεγονός ότι δεν παίζει στην μικρή οθόνη.

«Πρόσφατα μου έκαναν ξανά πρόταση αλλά δεν πίστευα ότι μου ταιριάζει και είπα «όχι». Ήταν καθημερινή σειρά, που είχε μεγάλη επιτυχία. Δεν το μετάνιωσα που αρνήθηκα. Θέλω η επιτυχία να γίνεται με τους δικού μου όρους. Αν δεν γίνει δεν τρέχει και τίποτα», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00