Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Η Φάρμα»: Κορυφαίος αθλητής μπαίνει στο αγρόκτημα – Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι (Βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της «Φάρμας». Το ριάλιτι περιπέτειας θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (4/12), με τους παίκτες να ανυπομονούν.

Τα γυρίσματα βρίσκονται μπροστά και σύμφωνα με τις πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα εισβάλλουν νέα πρόσωπα στο αγρόκτημα.

Ένα από αυτά θα είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο μπασκετμπολίστας, που έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και του Άρη, βρίσκεται σε καραντίνα και σύντομα θα μπει στο παιχνίδι.

«Με τα αγροτικά δεν έχω πολύ καλή σχέση. Στο χωριό μου έξω από το Μεσολόγγι που πήγαινα διακοπές είχε η γιαγιά μου διάφορα ζώα. Είδα την πρόταση για τη Φάρμα σαν μια καινούργια πρόκληση. Το συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας (σ.σ. ΑΟ Ερμιονίδας) και με στήριξαν. Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα όριά μου εκτός παρκέ. Τώρα είμαι καραντίνα. Έχω τρία παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Τώρα είμαι στον δεύτερο γάμο», δήλωσε ο ίδιος στο «Πρωινό».

Στη «Φάρμα» θα ζήσουν 18 υποψήφιοι αγρότες με διαφορετικές προσωπικότητες, διεκδικώντας το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dZEKC8lr4ws

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου