Ελένη Κοκκίδου: Έπαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία – Περίμεναν ότι θα πεθάνω αλλά τους «την έκανα»

Κοκκίδου

Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τα κιλά, τις δίαιτες που έχει κάνει, καθώς και για την τηλεοπτική της επιτυχία σε γνωστή σειρά, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) στο «Πρωινό» η Ελένη Κοκκίδου.

 

Επίσης, η γνωστή ηθοποίος έκανε ειδική μνεία στην περίοδο που κινδύνευσε η ζωή της, όταν έπαθε νεκρωτική πνευμονία.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε: «Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη».

«Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν», πρόσθεσε.

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό», κατέληξε η ίδια.