Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η οικογένεια δεν πρέπει να ορίζεται από τον αριθμό των γονιών, το φύλο ή την σεξουαλικότητα (Βίντεο)

δώρα αναγνωστοπούλου

Γονείς σπάνε τα κοινωνικά ταμπού και μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Mega Stories, απόψε στις 24:00 στο MEGA.

«Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να κάνουμε μία εκπομπή για την οικογένεια «αλλιώς». Αλλιώς με πάρα πολλά εισαγωγικά γιατί οι οικογένειες που συναντήσαμε δεν διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου και τη δική σας. Η οικογένεια δεν πρέπει να ορίζεται από τον αριθμό των γονιών, το φύλο ή την σεξουαλικότητα».

Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε ζευγάρια που να είχαν υιοθετήσει στην Ελλάδα, γιατί δεν επιτρέπεται με το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Ένα γκέι ζευγάρι δεν μπορεί να υιοθετήσει. Τα ζευγάρια που προσεγγίσαμε ζουν και εργάζονται στη Βρτενία και την Ισπανία. Εδώ μπορεί κανείς να υιοθετήσει ένα παιδί ως μονογονέας».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που μένει στην Ισπανία, όταν το κοριτσάκι τους αρρώστησε με καρκίνο όταν ήταν μηνών και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν, γιατί υπήρχε πρόβλημα στην έκδοση διαβατηρίου. «Όταν φεύγουμε από την Ισπανία η οικογένεια διαλύεται, γιατί η σύντροφος δεν υπάρχει πουθενά», μετέφερε τα λόγια τους η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Πιστεύω πως έχουμε ωριμάσει σαν κοινωνία. Όπως είπαν και τα ζευγάρια που προσεγγίσαμε, δεν έχουν δεχτεί συμπεριφορές παράξενες, ίσως κάποια βλέμματα ή αμηχανία. Μέχρι εκεί», τόνισε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου