Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ενοχλημένη η Μαρίνα Πατούλη με τις δηλώσεις της Παπαδοπούλου για την συμμετοχή της στο J2US: Εκ μέρους ποιανού μιλάει; (Βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε στις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που υποστήριξε ότι η συμπαίκτριά της δεν θα φύγει τελικά, από το J2US.

Μιλώντας σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε πως θα εμφανιστεί και στο live του Σαββάτου για να πει ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου, που είναι και ο παρτενέρ της.

«Παρακολουθώ μία παραφιλολογία που πραγματικά δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής… Για να το πούμε μια τελευταία φορά, γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία. Εγώ την Κυριακή βγήκα στην σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη από καρδιάς και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους μου. Από ‘κει και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Κοκλώνη και τους τηλεθεατές ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου, έτσι αποχαιρετώ το J2US», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη. Μάλιστα, φάνηκε κάπως ενοχλημένη που κάποιος άλλος μίλησε για λογαριασμό της.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια, από ‘κει και πέρα, δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και κακλό θα είναι να μην χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές τους υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει και στην τελική, ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά. Εμένα η συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα πάω το Σάββατο για να είμαι συνεπής στην δέσμευσή μου και θα κλείσουμε όμορφα», εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gM_bRQuBkh4

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου