Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Liam Ireland: Στο τέλος της ημέρας δε θα έπρεπε να γίνω ηθοποιός

Καλεσμένος στην «Ελένη» ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (29/11) ο ηθοποιός Liam Ireland.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τον ρόλο του, την σχέση του με την Ελλάδα και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σίριαλ.

«Με κάνει πολύ χαρούμενο, είμαι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει, για την επιτυχία της σειράς. Βέβαια είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, θα υπήρχε σίγουρα επιτυχία. Όλοι το βλέπουν, μ’ αρέσει αυτό, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε πόσο τους αρέσει η σειρά. Μου μιλούν για τον ρόλο μου, γενικά έχουν καλά λόγια να πουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα social media κράζουν. Στο τέλος της ημέρας δε θα έπρεπε να γίνω ηθοποιός αν δεν μπορούσα να φάω λίγο κράξιμο».

Η σχέση του με την Ελλάδα

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση των γονιών του και πώς ο πατέρας του κατέληξε στην Ελλάδα.

«Είναι ένα πολύ όμορφο love story. Λάτρεψε την Κρήτη, αγαπούσε τους Κρητικούς. Είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πατήσει στη ζωή μου η Κρήτη, το γεγονός ότι μεγάλωσα εκεί με κάνει πολύ χαρούμενο. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα δεν είχα καταλάβει πόσο Έλληνας είμαι. Έβλεπα τον εαυτό μου σαν ξένο. Έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα για να καταλάβω πόσο Έλληνας είμαι και πόσο αγαπάω την Ελλάδα».

Ο Liam δήλωσε λάτρης του σινεμά και αποκάλυψε το είδος των ταινιών που του αρέσουν.

«Έχω μια μεγάλη αγάπη για τις γουέστερν ταινίες, θα ήθελα να παίξω σε μια γουέστερν ταινία».

«Σχολείο η Γη της Ελιάς»

Όπως σημείωσε ο ίδιος, πριν του έρθει η πρόταση για τη σειρά του MEGA, σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό.

«Πριν μου έρθει αυτή η πρόταση για τη δουλειά δεν είχα βάλει στόχο ότι θα κάτσω στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πέτυχω στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα. Λόγω κοροναϊού γύρισα και μου ήρθε η πρόταση από τον Ανδρέα. Δουλεύουμε πολύ αλλά εγώ το θεωρώ μια όμορφη ζούγκλα που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πράγμα αλλά και να συνεργαστούμε με άλλους. Δουλεύουμε με σπουδαία άτομα, έχουμε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια».

Σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά ανέφερε: «Είναι ένας χαρακτήρας που πάντα προσπαθεί να βρει ισορροπίες, να σταματήσει το κακό. Τον πιέζει η σχέση του με την Μυρτάλη ειδικά όταν έρχεται με την Ιουλία, στο πώς να κρατήσει ισορροπία».

Και τόνισε: «Θέλω να πιστέψω ότι Μυρτάλη θα μάθει ότι έχει ‘μαγειρέψει’ τη διαθήκη ο θείος της και σύντομα. Θα σκάσει μια βόμβα κάποια στιγμή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00