Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θάνος Πετρέλης: Η Δέσποινα Βανδή θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική ως κριτής στο J2US (Βίντεο)

Στο χθεσινό live του J2US η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε οικειοθελώς με σπόντες για την κριτική της Δέσποινας Βανδή.

 

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο παρτενέρ της Μαρίνας Πατούλης στο λαμπερό σόου, Θάνος Πετρέλης, μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα αυστηρά σχόλια που έκανε το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή στην Μαρίνα Πατούλη, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

«Η Μαρίνα μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν θα πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί» υποστήριξε αρχικά.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε, γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου