Χρήστος Συριώτης για Φιλιππίδη: Το κλίμα ήταν αρρωστημένο (Βίντεο)

Συριώτης

Ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την νέα θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης αναφέρθηκε σε μία δυσάρεστη περίοδο της ζωής του, η οποία όπως αποκάλυψε ήταν οι στιγμές που πέρασε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον καιρό που συνεργάζονταν.

«Δεν θα ξαναδούλευα με τίποτα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αλαζονεία, έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα στην παράσταση. Είμαστε μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από εκείνον και κάναμε επίσημη καταγγελία στη ΣΕΗ. Η έπαρση και η αλαζονεία οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά. Η έπαρση οδηγούσε σε αυτές χυδαίες συμπεριφορές. », ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, διέψευσε το δημοσίευμα εφημερίδας που έγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης τον εξευτέλιζε όταν είχε καρκίνο. «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, ο τίτλος της εφημερίδας είναι παραπλανητικός», διευκρίνισε.

Για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά ήταν και στην καθημερινότητά του. Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας. Βίωσα κάτι απάνθρωπο με τον Φιλιππίδη όταν συνεργαζαόμασταν την περίοδο που είχα καρκίνο. Ήταν δύσκολο για όλους μας να δουλεύουμε μαζί του, το κλίμα ήταν αρρωστημένο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο για να μην παίξουμε μαζί του, μας εξευτέλιζε συστηματικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Για την παράσταση που συμμετέχει

Είμαι για 4η χρονιά στο θέατρο «Συνθήκη» και το έργο που ανεβάζουμε είναι οι «Μικρές Αλεπούδες», ανέφερε ο Χρήστος Συριώτης.