Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ηρώ: Όταν μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί η ευθύνη είναι μεγάλη (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η Ηρώ. Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε πώς μεγαλώνει μόνη τον γιο της, αλλά και πώς αποφάσισε να τελειώσει τις σπουδές της μέσα στην καραντίνα.

 

«Ο στίχος που έχω γράψει και θα μπορούσε να με περιγράψει είναι το “έτσι είμαι εγώ”. Έχω εμπνευστεί και από τον γιο μου να γράψω τραγούδια, αλλά περισσότερο από ιστορίες των άλλων μου έρχονται πράγματα. Η αγάπη μου για το γιο μου μεγάλωσε μαζί με το μεγάλωμά του», είπε αρχικά η Ηρώ.

Η Ηρώ είπε στη συνέχεια: «Είμαι η μαμά του Γιώργου, όχι η φίλη του. Εκείνος πρέπει να χτίσει τη δική του κοινωνία, τους δικούς του φίλους. Όταν μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί δεν τη μοιράζεσαι με κανέναν. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το αν κάποιος είναι από μονογονεϊκή οικογένεια».

«Είχα εξηγήσει τα πάντα από πολύ νωρίς στον Γιώργο, οπότε είχε να δώσει απαντήσεις. Φέτος συναντιόμαστε μουσικά μετά από 20 χρόνια με την Ελένη Πέτα στον Σταυρό του Νότου Plus. Μέσα στην καραντίνα τελείωσα τη Νοσηλευτική που είχα αφήσει στη μέση», πρόσθεσε επίσης η Ηρώ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00