Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο Γιώργος Λιάνης ήταν παντρεμένος και είχε οικογένεια, την οποία άφησε για εμένα (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο, καθώς και στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη, για την οποία αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.

 

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη και εξήγησε πως είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κάνει για εκείνη τόσες θυσίες.

«Είναι ειδική περίπτωση ο Λιάνης, μιλάει συνέχεια για εμένα και αυτό του το αναγνωρίζω. Δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για εμένα και την σχέση μας με τέτοιο εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει όχι απλώς θυσίες για εμένα… Εγώ όμως, το βίωσα ως κάτι φυσιολογικό, ούτε κι εκείνος τότε το αντιλήφθηκε σαν θυσία. Ο άνθρωπος, όταν παίρνει μία απόφαση, όταν θέλει κάτι πολύ και κάνει μία ενέργεια, μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο σε άλλους ανθρώπους και να μην το καταλάβει καν», εξήγησε.

 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν πρωτογνωρίστηκαν, ο Γιώργος Λιάνης ήταν ήδη παντρεμένος και είχε οικογένεια. «Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μία οικογένεια για εμένα, αυτό δεν σας είπε μόνο. Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε, την Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είπε για την οικογένεια που άφησε. Δεν είναι θυσία, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς, γιατί να υπάρχει θυσία; Οι άλλοι κινδυνεύουν, δική σου επιλογή είναι. Μην το κάνεις διαφορετικά, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, μίλησε για την δική της στάση στο θέμα: «Εγώ του είπα πολύ απλά “να έρθεις στην Αθήνα”. Το θεώρησα φυσιολογικό. Η ελευθερία είναι δύσκολο πράγμα, μία πράξη σου μπορεί να μην έχει μόνο καλό αποτέλεσμα. Κάποιος ίσως ζημιωθεί ή πονέσει, αλλα΄ο άνθρωπος δεν έχει άλλη επιλογή». Η ίδια δε νιώθει κανένα βάρος, όπως είπε, που ο Γιώργος Λιάνης άφησε την οικογένειά του για εκείνη, καθώς «ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου