Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η Ελένη Καστάνη για τον Άρη Σερβετάλη: Ουδείς αναντικατάστατος – Τι είπε για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη (Βίντεο)

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση», η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και το #MeToo.

 

Όπως δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξη που της πήρε η ίδια η παρουσιάστρια, τονίζει ότι σέβεται το ταλέντο του Σερβετάλη, όμως δεν συμφωνεί με την απόφασή του.

«Σέβομαι το ταλέντο του Άρη Σερβετάλη, αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης. Εφόσον όμως, είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση, μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση, γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει “ουδείς αναντικατάστατος”», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

 

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόσυρση του Παύλου Χαϊκάλη από το θέατρο, καθώς και στην φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Με τον Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δεν του συγχώρησα ποτέ εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα, για αυτά που λένε τα κορίτσια, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ μαζί του είχα τέλεια συνεργασία, τι να πω; Ψέματα; Δεν μπορώ.

Με τον Φιλιππίδη δεν έχω συνεργαστεί στο θέατρο, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια, δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zUQEYTbysLw

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00