Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Γιώργος Γιαννιάς για το τραγούδι, την αδελφική του σχέση με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την πατρότητα

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Γιαννιά.

 

Ο τραγουδιστής με την ερωτική φωνή έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, «βάζουν φωτιά» στη σκηνή και στην οθόνη με παλαιότερες και καινούργιες επιτυχίες. Δίπλα τους θα βρεθούν η Γιάννα Τερζή και η Χριστίνα Σάλτη. Special guest ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και οι φίλοι-καλεσμένοι του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος. Περίμενα πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή να τραγουδήσω και εγώ σε αυτή την παρέα», δήλωσε ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Σε αυτή την εκπομπή θα πούμε ένα ντουέτο καινούργιο που έχει γράψει τη μουσική ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου και είναι σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση», τόνισε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Με τον Γιώργο Παπαδόπουλο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Σμίξαμε τελευταία ξανά, έχουμε αγαπηθεί πολύ. Δεν υπάρχει μυστικό στις σχέσεις, είναι σημαντικό να λες πάντα την αλήθεια και τι νιώθεις», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να τονίζει την αδελφική τους σχέση.

«Είναι μαγική η καθημερινότητα με τα παιδιά. Αλλιώς μας έλεγαν ότι θα είναι και αλλιώς είναι. Μας είχαν τρομοκρατήσει. Ο Άγγελος είναι πολύ προστατευτικός με τον μικρό του αδελφό, δεν τον πειράζει καθόλου. Βλέπω μία λάμψη στα μάτια των παιδιών μου όταν κοιτιούνται», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Όσον αφορά το γάμο του με την αγαπημένη του, Γαλάτεια, είπε πως μέχρι να τον σχεδιάσει η Γαλάτεια, εκείνος θα έχει γεράσει.

Η Χριστίνα Σάλτη νιώθει πως είναι τιμή της να βρίσκεται στο «Σπίτι με το MEGA» και υποσχέθηκε πως τα ντουέτα που θα ακούσουμε θα μας ξεσηκώσουν.

Μαζί τους θα είναι και η Γιάννα Τερζή, η οποία δήλωσε πως πρόκειται για μία σύμπραξη από καρδιάς. «Εκτός από συνεργάτες, είμαστε και πολύ καλοί φίλοι», δήλωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου