Χειλάκης: Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα λάβει μέρος στο «Λόγω Τιμής», αλλά δεν με είχανε πάρει τότε (Βίντεο)

Χειλάκης, Χειλάκης: Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα λάβει μέρος στο «Λόγω Τιμής», αλλά δεν με είχανε πάρει τότε (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, για τη συμμετοχή του σε αγαπημένες σειρές του MEGA και τη συνεργασία του με τη γυναίκα του, Αθηνά Μαξίμου.

 

«Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε, αλλά νομίζω πως είναι φτιαγμένος ο ρόλος για να αγαπήσουμε τους υπόλοιπους που πάσχουν από αυτόν», δήλωσε για τον ρόλο του κακού στις «Άγριες Μέλισσες» και τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Έχω την ευτυχία οι άνθρωποι να μου δίνουν συγχαρητήρια», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Νομίζω ότι οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι στο MEGA», τόνισε για τους ρόλους του σε γνωστές σειρές στο μεγάλο κανάλι

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα λάβει μέρος στο «Λόγω Τιμής», αλλά δεν με είχανε πάρει τότε» , αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σειρές «Η Ζωή που δεν έζησα», «Κλείσε τα μάτια», «Έτσι ξαφνικά» και «Το νησί».

«Το να βλέπω σκηνές που είμαστε παιδιά και να παίζουμε τόσο ώριμα, κάτι καλό γινόταν από τότε. Είναι τα νιάτα μας το MEGA», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Εγώ έγινα διάσημος στα 28 ευτυχώς είχα ήδη κάνει πράματα», ανέφερε για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία.

«Δεν με πέτυχε πεινασμένο, αλλά ήρθε ως υπέροχο επιδόρπιο», συμπλήρωσε.

«Ήταν ένας όγκος καλοήθης, στη βάση του κρανίου. Ευτυχώς δεν έπαθα μεγάλο κακό γιατί σε ένα μήνα μέσα από την ώρα που το κατάλαβα είχε γίνει η εγχείρηση», τόνισε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Νομίζω ότι οι διαρκείς κουβέντες των ανθρώπων προς εσένα και εσένα του ιδίου εαυτού εαυτού σου προς τους άλλους είναι τα μόνο φάρμακα», είπε για τη στήριξη των φίλων και της οικογένειας του.

Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγο του και ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, η οποία συνεχίζει και φέτος το θεατρικό ταξίδι της στο θέατρο Βρετάνια.