Σπύρος Λάμπρου: Ζορίστηκα πολύ όταν τελείωσε ο κορωνοϊός – Ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις

Λάμπρου

Ο Σπύρος Λάμπρου μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον επηρέασε περισσότερο.

 

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή [email protected] και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα συναισθήματα που είχε όσο νοσούσε.

«Πέρασα κορωνοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου, όταν βλέπεις ότι είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς, δεν κόλλησε κανείς, εξαφανίστηκα και την γλίτωσαν όλοι. Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια, δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι, είναι φοβερό αυτό. Δεν είχα κάποιον να μου μιλάει, έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως η νόσος τον ζόρισε περισσότερο, όταν τελείωσε, καθώς τόσο οι αντοχές, όσο και η ενέργειά του τον είχαν εγκαταλείψει.

«Πιο πολύ ζορίστηκα, όταν τελείωσε. Δεν είμαι ακόμα, όπως ήμουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε, λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιον που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο και δεν ξέρεις και πού κολλάς», εξήγησε.